Post by nobciatoreno on Feb 9, 2022 0:06:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori märgid ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Snake.io: Fun Battle .io Games Action ras
Snake Io on parim mäng, mida ma eales mänginud olen. Aga ainult üks kaebus võib lisada allakäigu, sest ma arvan, et see on nii armas.
Parem tuleks oma nimeks muuta "ADS" ja kirjeldusse kirjutada "Me anname teile reklaame, mis avavad Play poe kogu aeg vastu tahtmist" nimi Snake.io on üsna eksitav.
Download Sõnamäng Poomine - Eesti keeles 0.8.6 Android APK
Seda on natuke raske kontrollida, kuid ma armastan seda igal muul viisil :3
See on hämmastav mäng ja huvitav😍😍
Snake.io: Fun Battle .io Games Δράση mlc
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid ma ei saanud isegi ignoreerida tõsiasja, et seal on liiga palju reklaame. oleks andnud 5 tärni
2 tärni vulgaarsete/morbiidsete/mitte lastele mõeldud rakenduste reklaamide tõttu, mis näitavad vägivalda ja muid asju, mis pole lastele mõeldud. Ma mõistan, et vajate reklaame, kuid loodan, et filtreerite need, mille olete mängus näitamise heaks kiitnud. Mäng on tore. Mulle ja mu lapsele meeldib see nii väga, kuid ma vihkan mängureklaame, mis teil mängus on. Pean wifi välja lülitama, et mu poeg saaks mängu mängida.
Olen sellest väga sõltuvuses, laisk on väga armas, kuid üks probleem on selles, et selles on palju reklaame, kuid see on suurepärane mäng
See on suurepärane ajasööja, kuid enamik matše on robotitega ja harva näeme ülemaailmseid mängijaid. Samuti pole lõbus, kui te ei saa lollide robotite asemel võidelda eksmängijatega... Palun parandage oma mängu vasteid, graafika on suurepärane. ja isegi juhtnupud, ainus asi on see, et saan jätkuvalt esikoha ja saavutan suurema rekordi ilma globaalsete mängijate väljakutseteta. Teised mängijad muudavad mängu pigem lõbusamaks ja sõltuvust tekitavaks kui robotid
Aus ülevaade. Kõigi mängitud ussi-/libisemismängude sujuvaimad juhtnupud. Internetis on edetabel. Siiski mängite ainult robotite vastu. "Reaper" oli kena täiendus tavalisele mängule, muutis asja veidi keerulisemaks, see on jälle ära võetud. Äsja lisatud nahad on pluss, et ei saa neid teiste inimmängijate vastu näidata. Palun töötage välja variant, et mängida inimeste vastuseisu vastu (siis oleks 5 tärni).
Mul pole aimugi, kuidas teha igapäevaseid nahaprobleeme või youtube'i videoid teatud madude avamiseks, kuid see mäng on siiski päris lõbus
5 tärni, kui peaks olema pausi nupp, sest olen viimases mängus löönud 44926 pärast seda tahan oma tööd teha ja sunnin end mängu katkestama olen väga kurb oma rekordi pärast
Armastan seda! Hea mäng, kui teil on igav! Annab endiselt 5, kuid aeg-ajalt esineb natuke tõrkeid. Minu nõuanne teile kõigile on see mäng KOHE alla laadida!!
Põhimõtteliselt on see lastele lõbus ja jah, mul pole sõnu, kuid kui ma saan uue seadme, laadin kindlasti alla snake.io.
F reklaamid on naeruväärsed!!! Kõik üksikud toimingud, mida seal teete, on lisa.
Mulle meeldib see mäng, kuid kui reklaamidega on probleeme, vahetage andmeid või WiFi
Hei, mulle meeldib see mäng, aga oleks tore, kui saaksite mängus muusika välja lülitada? Peale selle on see suurepärane
Kulutasin sellele nii kaua ja see desinstalliti ise
See oli tõesti tore mängida ja tekitas tõeliselt sõltuvust, kuid probleem on selles, et mängite robotiga, nad pole päris mängijad. Muutke see võrgus tõeliseks mängijaks ja ma annan 5 tärni. Ma luban teile seda. Ja kui saate lisada kiire vestluse palju, mhch parem.
Mulle see mäng ei meeldi, sest see on täis reklaame
Minu kogemuse põhjal mängivad kõik robotid. Tegin paar mängu testi ja kõik mängijad teevad sama asja.
See on lõbus, kuid see pole kogemus, mida ma tahan. Selles mängus olevad robotid on ülipassiivsed ega püüa kunagi sind rünnata. Kui proovite neid rünnata, pöörduvad nad lihtsalt teistpidi. Ainus viis edukalt võita või 1. kohale saada on lihtsalt mitte kunagi inimesi rünnata. See on super igav.
See on lõbus, kuid seal on LIIGA PALJU reklaame. Peaaegu iga kord, kui surete, saate reklaami. Palun lõpetage üritamine nii palju raha teenida. Kuidas muuta see iga 5 ringi peale? Kõik mängiksid teie mängu kauem ja isegi toetaksid seda, sest reklaame pole peaaegu üldse. Lisaks pakutakse teile peaaegu iga kord, kui surete, nahka ja muidugi vaatate selle reklaami. Palun langetage reklaame. Üldiselt on see mäng väga hea. Kuid see on raha teenija. Lisaks on see väga sujuv mäng, ma tõmblen ainult mõnikord!
Paljudele reklaamidele lisatakse iga kord, kui surete. See on liialdus
See mäng on hea, kuid ekraani laadimine võtab nii kaua aega
See on nii tore mäng ja nii imeline, et seda on tore mängida ja kui kuningas deafekteeriti, nägime väga ja nii lõbusat, et sellepärast annan 5 tärni 🥳🥳😜
Olen mänginud kuid ja jõuan alati mõne minutiga esikohale. Need pole päris mängijad. Keegi ei ürita mind kunagi tappa ega mulle väljakutset esitada. Kõik maod teevad sama asja. Liikudes saidile slither.io, et näha, kas saan kelleltki IRL-ilt tõelise väljakutse.
Ma jõudsin 30 000-ni ja mäng tardus lihtsalt kohutavalt
Mulle meeldib see mäng rohkem kui teine, mis on just selline ja seal on vähem lisasid. See mäng on nii lõbus!!!!!!!😃😁
Võtan ühendust mängupoega, et sellest mängust teatada. Mõned lisad ei anna mulle võimalust pärast mängimist väljuda. PUUDUB NUPP "X" VÕI PÕHENDUSNUPP. Pean kogu rakenduse sulgema ja taaskäivitama! See on rumal ja ma olen üsna kindel, et mängupoe juhtkond seda ei luba. See on petlik ja ebaproduktiivne. Kui teete tegeliku mängitava mängu asemel AINULT pikka soovimatut reklaami, MINGE VÄLJA 😡. Sa ei ole juriidiliselt puutumatu.
3 tärni, kuna sellel on liiga palju reklaame, kuid see on üsna hea
Lõbus, kuid mulle meeldib slither.io parem mäng
tõesti väga hea mäng, lihtsad missioonid madude, loomade ja muu avamiseks!
See on võrguühenduseta, nii et mängite robotiga. Nad valetasid selle kohta. Mäng on väga halb, sest väikesed maod tapavad sind rohkem kui suured. Pole kaarti. Kontroll ka suckzz.
See on väga kena mäng, mängige seda mängu 8–12 tundi, kuid üks probleem, palun tooge pausi nupp
Ma olen selles mängus fantastiline. See on lõbus. Kuid te ei saa enam suureks 12 000 juures ja nüüd on võimalus mäng salvestada. Ma vihkan, et pean end tahtlikult tapma, et vannituppa minna jne, sest mängul pole salvestamise või peatamise funktsiooni.
Mr Bullet - Spy Puzzles Bulmaca hmu
mulle meeldib see sellel on palju skine ja ei vaja mängimiseks wifit, kui tahad mängu, mis oleks lõbus ja masendav mäng, see on sinu jaoks ja ma tahan minecrafti, kui oled youtuber, kas ma saan selle hankida ja ma tahan arvutit to plz ☺😊👍 armastust ja tükk head päeva
Suurepärane mäng, kuid paremaks muutmiseks peab see minema võrku, et saaksite mängida päris inimestega, mitte robotitega
See on tõesti hea rakendus, kuid mu seade hakkab vahepeal viivituma (kui minu seadmel on probleem, kuid seda pole kunagi varem juhtunud) ja jah, reklaame on liiga palju. See on hea, kuid liiga sõltuvust tekitav. kustutage see mäng hästi, kui soovite alles jätta, siis see on teie soov, kuid mõtlesin teiega lihtsalt oma arvamust jagada, noh, kõik muu hea☺️☺️
Halb! Jaotises Snake Legends 1 tärni andmine on kohutav. See on sõna otseses mõttes rumalalt raske kuni ärritamiseni. Pole vaja.
Ma pole seda mängu mänginud, annan sellele ainult ülevaate, kuid võin öelda, et see on saidi slither.io koopia. Kõige hullem on see, et seda soovitati mulle võrguühenduseta mängude jaotises. See reklaamib end kui "online" mäng, kuid see on võrguühenduseta (LOL😂). Ma mõtlen, et mängu teiste arvustuste nägemine on seetõttu väga lihtne. Soovin, et saaksin sellele 0 tärni anda.
io Games või com.amelosinteractive.snake on rakendus, mis on rohkem kui 50 000 000+ installid. Kui Te kavatsete installida Snake.io - Fun Addicting Arcade
Alguses sõltuvust tekitav. Kuid hiljem sain aru, et kõik ümberringi on botid. Ja nahad pole teie Google'i kontoga lingitud. Kui installite selle mängu oma teise telefoni sama Google'i kontoga, peate kõik nahad uuesti teenima. Ostsin reklaamivaba versiooni, reklaame pole. Vihkamine lisab. Sain korra 46 000 punkti, kuid selle nägemiseks olid ainult robotid.