Post by nobciatoreno on Feb 9, 2022 0:09:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Преди харесвах тази игра, но вече не, защото сега трябва да изчакате 20 минути, за да получите един живот, а също така сега хората, които са направили играта, са толкова алчни за пари, че трябва да купувате безкраен живот и без реклами и тогава аз обичах игрите, защото току-що имахте Infinity life, тази игра е боклук, не я инсталирайте
Не трябва да имате ограничение във времето за връщане на топката. За един ден мога да играя само едно ниво. И е много трудно да преминеш едно ниво. 😔☹️☹️☹️☹️. Но все пак това е много добра игра. И не за деца под 8 години.
Причината да дам 2 на тази игра е защото всеки път, когато изгубите всичките си сърца, трябва да чакате 20!!!!!!!!!!!!!!! Минути преди 1 сърце да се появи😡😡😡 но от светлата страна това е добра игра!!!!!!!!!!!!🙂🙂🙂🙂🙂🙃🙃🙃🙃🙃
За загуба на време
Не ми харесва това,че се чака много време за животните
Не е лошо, че играех графиката, твърде лошо е, че няма много реклами, казвам 3,5 звезди, защото играеше в 2:24 сутринта близо до 3 часа сутринта играх видях нещо в далечината беше страховито, гледаше ме видях очи, изтрих играта и никога не играх отново, но 3 месеца по-късно я играх отново всичко беше наред, но...
На red ball 4 ios. Изтеглете песента максим моисеева татко. Безплатно на песни отава e. На мелодии на пианото, тъжни.
НАЙ ТЪПАТА ИГРА НА СВЕТА 😠😠😠
Много qko
Red Ball 4 Arcade zve
Много забавно, наистина ми харесва, освен че не получавате достатъчно животи. Особено при по-трудни нива, където се нуждаете от няколко опита, пет живота не са достатъчни. Животите също се възстановяват един по един с течение на времето, така че отнема известно време, за да можете да играете отново, след като сте ги използвали всички.
Играй Red Ball 4 · Червена Топка 4 Онлайн игра - FreeGamesBoom
Използване на грабване на пари. Пуска реклами и микроплащания на деца. Най-излъсканата част от тази игра са частите, които прокарват реклами и вземат пари от вас. Явно частите, върху които се е фокусирала компанията.
Постоянно ми показва играта спри Много голям боклук
играта не е толкова хубава а и иска premium след 5 ниво
Рекламите хора махнете ги
Твърде много реклами и имате нужда от премиум акаунт за игра повече от 10 минути
Mn e qka !!!
няма по правописна грешка
Страхотна игра но животните са твърде малко
Играта ти е хубава, но след като загубя 5 живота, трябва да чакам дълги 20 минути, за да получа 1 живот... Това е отвратително, иначе трябва да платя за играта. Гледането на реклама дава, 5 живота, но тази опция се предоставя рядко, всички останали пъти трябва да чакам дълго.......
Това е добра игра, но фабриката на кутията отнема 3 дни, за да се отключи
Red Ball 4 днеска не ми е ден. No viewsNo views. Aug 20, 2021. 0. 0. Share. Save. 0 / 0. venciYT. venciYT. 19 ...
Обичам играта, но все още не са добавени нови нива, така че след като завършите, това е всичко и не отнема твърде много време... Жалко, че е една от онези игри, които нивата могат лесно да се добавят...
Хубава игра, но мразя частта, в която трябва да чакате около час, за да възстановите енергията си. Тази част е глупава, но самата игра изисква малко мислене и е забавна.
Не ми хареса само едно нещо, че искат пари на живо поне дават 10 живота, отнеха 17:00 минути за презареждане, трябва да са поне 5 минути или 10, но играта е добра, но имаме нужда от животи, за да разберем какво имаме за да направя като аз имам нужда от камък, за да прекося моста трябваше първо да премина през дърво, но просто ти поне умреш 3 до четири пъти, това е, което мисля
сладка игра. пристрастяващ. страхотна графика. контролите са малко разочароващи. винаги трябва да скача по-високо от позволеното. отнема известно време, за да свикна с прецизните движения... кара ме да се чувствам непохватен. все още в ранни дни и ранни нива.... и по-късно: завърших всички нива и имам нужда от още 😁
Платената стена разваля играта. Принуждава ви да го проверявате на всеки 2 часа и да играете по пет минути всеки път.
Аз и малкият ми брат играехме това през цялото време, когато го виждахме на fgteev, така че го изтеглихме, това е много забавна игра и я препоръчвам. Мисля, че на възраст 6-10 години ще се насладят на тази игра.
Играта е страхотна, но аз й давам 3 звезди, защото ме изнервя, че имам само 5 сърца и всяко от тях прави двадесет минути за възстановяване.
Red Ball 4 Аркаде ilq
Наистина харесвам това приложение, особено когато получих първокласно, но ако нямах премиум, щях да го оценим с 2 звезди, защото е наистина досадно, когато свършат животи, трябва да чакате 20 минути, за да получите дори само един живот. Когато получите премия, можете да играете безкрайни животи на всички нива.
Играл съм по-добри игри на моя тостер за 15 долара. Рекламата е досадна, контролите са посредствени, а играта просто не е забавна. Графиката е наред, но доста зад другите мобилни игри. Ако имате нужда от забавление за малките си деца, не плащайте за версията без реклами на този боклук. Би било по-добре да купите Go, Diego Go: Great Dinasour Rescue за Nintendo Wii.
Red Ball 4 Arcade zve
Red Ball 4 Аркаде ilq
4 звезди, защото всички падам на 50 ниво.
Напълно страхотна игра. Мога да играя това с години и няма да ми е скучно. Но единственото ми предложение е да се намали времето за получаване на животи и да се увеличи броят пъти, когато мога да гледам реклами, за да получа пълноценен живот. Благодаря
Tazi igra e strahotne preporachvame vi tazi igra strahotnae iztegleteq
Много добро приложение, проблемът е, че след като приключите целия си живот, трябва да изчакате, докато се презареди. Иска ми се животите да са неограничени, без да се плаща
Red Ball 4 आर्केड गेम mlsi
Това е добра игра, предполагам. Но не и най-доброто. Мисля, че трябва да премахнете факта, че трябва да изчакате 20 минути. Това играят предимно малки деца. Така че 20 минути е ужасна идея да чакаш само ЕДИН живот. Но това е добра игра.
Играта е забавна, но... моментните убийства са СУРОВИ! И аз вече получавам този шрифт на Tou в тази игра, но (ако не е твърде много да искам), МОЛЯ, направете инстаграмите да ви върнат до последната контролна точка с само 1 изчезнало здраве! Особено за по-млади хора, които нямат опит с платформери. не намирам това за толкова голям проблем, освен че трябва да чакам дълго време, за да играя отново! Това е като играта, която трябва да направя, когато се прибера от гимназията, но ако не успея, трябва да изчакам още един ден!
Red Ball 4 успяхме да минем 9-то ниво уееее също има още една игра, която играхме. · Next: · THIS DECK GOT ME 8446 TROPHIES IN CLASH ROYALE !!
Red Ball 4 Arcade pww
Но Бавно се тегли
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Cuaca oboq
това е добра игра, единствената досадна част е, когато свършите 5 живота и трябва да чакате, но когато майка ми може лошо да подкрепи играта, като купува премиум
Игра Red Ball 4: Volume 2. Играйте онлайн безплатно
Толкова много обичам тази игра, но проблемът е, че другите ми костюми за топка не работят и друго нещо е живот, понякога ме отегчава, когато почти завърша нивото и приключва, моля, променете това и аз ще променя прегледа си
nai tapata igra na sveta ne q teglete
тази игра е дупка за компютрите. не използвате клавиатурата. имате контролите на ЕКРАНА. ако нямате компютър със сензорен екран, прецакани сте.
Хубаво е, но когато паднем във вода, целият ни живот е пропилян...това е несправедливо ....и трябва да чакаме толкова дълго, за да играем отново.....ще деинсталирам тази игра
Ми к брат
3 звезди, защо? Цялата игра е толкова вълнуваща, всичко е наред, топки, нива, графики, местоположение, но едно нещо, което не ми хареса, е ЖИВОТИ, които не са в неограничен брой, трябва да изчакате докато животите се напълнят, това направи разочаровам ме и деинсталирах тази игра.
Защо трябва да правите игра, която се нуждае от пари, за да играете. Е, играх 5 минути и тогава трябваше да платя. Но аз не го правя, а ти искаш да знаеш защо имаш искане да платиш за топката И ако кажеш, че си възрастен, можеш да платиш, за да съм сигурен, че съм само 10-годишно момиче. И ако казвате, че ако сте на 10 години, тогава не играйте, но аз искам да играя ще играя.
страхотна игра, но начинът, по който има животи И няма реклами за животи, наистина ме дразни, сякаш искам да изтрия червена топка 4