Post by nobciatoreno on Feb 9, 2022 0:38:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Mən əvvəlcə pulsuz göstərişlər əldə etmək üçün rəy yazmışdım, lakin heç vaxt almamışam... pulsuz göstərişlər üçün rəylər buraxmayın
Adventure Escape: Asylum சாகசம் cpyy
Mənə görə bu oyunu digər qaçış otaqlarından fərqləndirən faktiki hekayə və yaxşı qrafikadır. Mən peşəkar oyun tənqidçisi deyiləm, amma bu oyunla əyləndim.
Düzünü desəm, oyunu xoşlayıram, amma bəzən axtarmalı olduğum bulmacalar o qədər də ağıllı deyildir. Amma ümumilikdə gözəl oyun idi və mən onu kiçik hekayələri və bulmacaları sevənlərə tövsiyə edirəm.
Beləliklə, mən göstərişlər və ya hər hansı bir şey üçün proqramı yüz dəfə Facebook-da paylaşdım və o, onları mənə vermir!
Adventure Escape: Asylum Eventyr shai
Hətta oynaya bilməz. Hər dəfə işə salmağa cəhd edəndə ekran qarşısına çıxır və məndən səhifəni "bəyənməyimi" və digər oyunları yükləməyimi gözləyir. Mən bu oyunu bu oyunu oynamaq üçün yükləmişəm, başqa oyunları yükləmək yox. BU oyunun məzmununa daxil olmaq üçün nə etməliyəm?
Adventure Escape: Asylum Приключения wsfv
Oyunun əvvəlində amma xoşuma gəldi, indi yox. Siz fb-ə daxil olmasanız, oyuna davam edə bilməzsiniz, mən fb-dən nifrət edirəm. Mən fb-dən istifadə etməyi dayandırdım, çünki bu, artıq siyasi qusmanın kollajıdır. Bütün bunları hansısa foruma yönləndirmək lazımdır. Üstəlik gmail-in etibarlı olmadığını deyirlər? Hesab qurmaq üçün istifadə etdiyim eyni gmail. Bu, fb-nin nə qədər nəzarətə sahib olduğunu sübut edir.
çox asan. 2 saat ərzində ipucu istifadə etmədən bu oyunu tamamladım
Mən sizə 4 ulduz verəcəyəm. Konsepti, hekayə xəttini çox bəyənirəm. Yeganə geri çəkilmə, kiçik göstərişlər üçün çox ulduz tələb etməyinizdir, ulduzların özlərini əldə etmək çox çətin/bahalıdır, buna görə də niyə bu qədər çox tələb olunur. Düşünürəm ki, bunun üzərində işləyə bilsən, 5 ulduz verməyə dəyər
Maraqlı qısa oyun idi. Bulmacalar nə dəli asan, nə də çətin ㅡ düşündürmək üçün kifayət deyildi, lakin daha çox ipucu istəməyiniz üçün kifayət deyildi. Hekayə gözlənilməzdir, sanki açıq-aydın görünsə də, bir bükülmə var. Mən bunu tövsiyə edirəm
hekayə xətti və bulmacalar heyrətamiz idi. Tapmacanın necə həll ediləcəyi ilə bağlı məntiqsiz heç bir səbəb yox idi. Ümumiyyətlə, çox gözəl və maraqlı oyun
O qədər asan oyun ki, bütün oyunu cəmi twp saatlarda tamamladım, bu oyunun həlli üçün yalnız beyin lazımdır, nəhayət, hekayə çox maraqlı bir yol aldı. Mən bu oyundan çox təsirlənirəm. Bu, həqiqətən ürəyə toxunur və həzz alır
Çox gözəl proqram. Üç ulduz, çünki kiçik uşaqlar üçün yaxşı deyil. Amma bütün böyük proqram. Çətin
1-ci səviyyə, heç bir problem yoxdur. Əyləncəli bulmacalar, güman edirəm ki, onlar daha da sərtləşəcək. Mən yan oyun kimi parıldayan ulduzları axtarmağı xoşlayıram. Yaxşı hekayə və musiqi. Qrafik bir az karikaturadır, lakin lazımsız detallar məlumat tələb edir. Topladığım əşyalarla işləmək bir dəqiqə çəkdi, sadəcə olaraq daha yığcam toxunmalıyam. Mən atmosferi xoşlayıram... xoş ürpertici, qorxu deyil. Daha çox oynamağı gözləyirik!
Mən bu oyundan tam həzz aldım. Bulmacaları həll etmək o qədər də asan deyildi və məni düşündürdü. Bu ağılsız bir nöqtə deyildi və bir çox oyun kimi klikləyin. Sürpriz sonluq da əla oldu. Əla iş!
Arxa fonlar yaxşıdır, lakin interaktiv obyektlər kənarda qalır və çox ucuz görünür. Bulmacalar qaşıqlanır və oyunçunun oynaması üçün qırıntılar qalır. Keçidlər yapışqan hiss edirdi. Mətn şəkilə pis fotoşoplanmış kimidir. Oynadıla bilən fəsillər haqqında yaxşı, lakin hər biri artıq qısadır. Əgər asan sirrli nöqtə tıklayıcı oyunlarını sevirsinizsə və qrafikaya fikir vermirsinizsə, bunu bəyənəcəksiniz. Daha dərindən düşünməyi tələb edən bir şeyə üstünlük verirsinizsə, bunu buraxın, paslı gölün kənarındakı kub seriyasını əldə edin.
Reklam yoxdur, telefonda oynamaq üçün bir az kiçik, lakin ümumi olaraq layiqli oyun RƏDNƏT: Baxış üçün söz verildiyi kimi pulsuz ulduzlar alınmadı!
İlk dəfə idi ki, mən bunu təkrar etməli oldum, lakin OYUNU əldə etmək yaxşı fikir idi
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Състезателни xejj
Mən sığınacaqların 3-cü fəslində idim, heç bir faydası olmayan daha çox göstərişlər üçün pul ödəyirdim. Beləliklə, mən oyunu sildim və yenidən quraşdırdım və 3-də qaldım, çünki bu, mənə davam etmək üçün lazım olan mükafatı vermir. Silinmiş yenidən quraşdırılmış eyni şeydir!!! Mən qəzəblənirəm, çünki bu, çox əyləncəli oyun kimi görünür. Mən onlarla əlaqə saxlaya bilmirəm!!
Haiku Games məni cəlb etmədi, lakin bu hissə sürpriz oldu. Hekayə yaxşıdır, çünki mən növbəti fəsli bilmək istəyirdim və tez bitirdim. Oyun göstərişlərlə qeyri-adi dərəcədə səxavətlidir, lakin bulmacalar ağlabatan olduğu üçün onlardan istifadə etməməyi şiddətlə təklif edirəm. Bu, məni tərtibatçının qaçış oyunlarını yenidən araşdırmağa vadar etdi.
Oyun başlamır... Yalnız yüklənir
Adventure Escape: Asylum Kalandjátékok rpe
Yenicə oynamağa başladı. Yaxşı görünür. Bununla belə, irəliləyişlə bağlı ulduzları almamışam. 😑. Daha sonra yenilənəcək.
Layiqli oyun. Bəzi səviyyələr olduqca asandır
Çox asan və fəsillər çox qısadır. Zövq almaq üçün daha çox sınaq lazımdır
oyununuz pozuldu! musiqi notlarının sırasına uyğun olaraq sobanın nobunu çevirirsən və nə olduğunu təxmin et! işləmir!
bu günə qədər yaxşıdır
Qrafikanı və musiqini sevirəm! Səhnələri daha yaxşı görmək üçün planşetdə daha çox oynamaqdan həzz alırdım, amma telefon da yaxşıdır. Galaxy S9-da çox rəvan işləyir. Mən hələ heç bir dözüm növü məhdudiyyəti görmədiyimi sevirəm. Mən qaçış oyunlarından mütləq zövq alıram və bu mövzudan xüsusi zövq alıram.
Adventure Escape: Asylum ماجراجویی dvyu
İndiyə qədər çox yaxşı! Mən bu nöqtəni sevirəm və sirr oyunlarını klikləyirəm. Mən artıq hekayəyə sərmayə qoymuşam və onu tamamilə açmışam. Daha çox təsadüfi oyun və rahat temp üçün yavaş keçidlər. Bu cür oyunları sevirsinizsə, mütləq tövsiyə edərdim!
Şübhəsiz ki, çox asan deyil və əksəriyyəti çox çətin deyil. Çox əyləncəlidir və sizi düşündürür. Mən bunu sevirəm! YENİLƏNİB!! Mən bu qəribə oyunu 2 saat ərzində məğlub etdim! Hekayə yaxşı idi və bəli, əyləncəli idi... davam edərkən, lakin bunun nə qədər qısa olacağını bilsəydim, endirməzdim!
Bu cür oyunları xoşlayıram, lakin bu oyunda əsəbiləşən odur ki, bu sizin irəliləyişinizi təmin etmir və geri qayıtdığınız zaman bütün tapşırıqları yenidən yerinə yetirirsiniz, buna görə də oyunu silirsiniz.
Deyəsən, bu yaxşı oyun ola bilər, amma göstərişlər almalı olduğum məni tamamilə dayandırdı və oyunları ipucu olmadan tamamlamaq mümkün deyil.
Əyləncəli, lakin çox asan. Mən heç bir göstərişə ehtiyac duymadan bir saat və ya daha çox müddətdə hər şeyi keçdim.
Səviyyə 9 nasazlığı aradan qaldırılana qədər quraşdırma ilə narahat olmayın. Oyun və hekayə xətti olduqca yaxşı idi və 9-cu səviyyədə məftil tapmacasına qədər tapmacaları həll etmək əyləncəli idi. Mən hətta bir keçidi yoxladım və onu dəqiq izlədim və heç bir naqil birləşməsi mənim işimə yaramadı. Həqiqətən məyus oldum, çünki bir səhv üzündən sözün əsl mənasında oynaya bilməyənə qədər əylənirdim. Sona yaxın silmək məcburiyyətində qaldığım üçün çox məyus oldum.
olduqca yaxşı oyun. Mən gizli şəkil sirlərini sevirəm və hekayə xətti marağımı saxlayacaq qədər cəlbedicidir. Nəyisə bağladığınız zaman ekranın necə hərəkət etməsini sevmirəm və nəyisə tapdığınız zaman sizi bir anlıq fasiləyə vadar etməsi xoşuma gəlmir, amma əsas problem deyil və yəqin ki, onu sona qədər oynayacağam.
Adventure Escape: Asylum સાહસિક hmwd
Bu, yaxşı oyundur, lakin idarəetmələr həmişə işləmir və bu, əsəbi idi. Məndə oyunu silmək istəyi yarandı. Mən etmədim, çünki bəzən işləyir.
Baxışımı yaxşı dəyişdim, çünki musiqi hesabatı tapmacası ilə məşğul olurdum və mən onu hərəkət etdirəndə parçalarımdan biri yox oldu.... olduqca gülüncdür. Düşünürəm ki, sadəcə silmək fikrindəyəm, çünki irəli gedə bilmirəm, çünki keçmək üçün 20 ulduz lazımdır ki, bu da həddən artıq çoxdur...
Əyləncəli yaxşı oyun... Pul tutmaq üçün proqram da deyil...
Səviyyədən keçmək və başqa bir şey etmək lazımdırsa, o səviyyəyə yenidən başlamalısınız. Bu səbəbdən silindi
Oyun qaydasındadır. Məsləhətlər həqiqətən pisdir.
Bu versiya bir az səliqəsizdir, çoxlu dondurulur və tərs asılır. İlkin versiya kimi görünür, ona görə də...
Çox razı və maraqlıdır
göstərişlərə görə ödəməyə dözə bilməz. Mən 2 dəfə paylaşmışam, bəyənmişəm və hər dəfə ZIP alanda 5 pulsuz ulduz almaq üçün nəzərdən keçirmişəm
Ağılsız oyun, hətta istəmədiyiniz şeylər haqqında bütün göstərişlərinizi istifadə etməyə məcbur edir.
Bu olduqca layiqli kiçik oyun idi. Pulsuz, reklamsız və layiqli hekayə xətti ilə. Qısadır, amma bunun böyük bir şey olduğunu düşünmürəm. Oynamağım bəlkə də 1-1,5 saatımı aldı. Point and click stil oyunlarını sevən hər kəsə mütləq tövsiyə edərdim.